Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 15 recept
Jaha, då har man gjort det, Wallenbergare alltså, jag har alltid fått för mej att Wallenbergare ska vara så krångligt att göra, men fel av mej, för det var ju[...]
Källa: bamseshonung.blogspot.seMåndag och solen skiner! Gjorde igår klassiska wallenbergare till middag. Riktig husmanskost det är gott de....hemmagjort potatismos, gröna ärtor och lingon[...]
Källa: therese-gottochblandat.blogspot.seRecept på wallenbergare finns det många av, detta är min variant där ursprungsreceptet är från Tasteline. 500 gram kalvfärs 3 äggulor 1-2 dl vispgrädde Salt[...]
Källa: anitasskafferi.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser Wallenbergare 400 gram vildsvinsfärs 1 msk kryddmix , 4 kryddor 1,5 tsk salt 4 st[...]
Källa: tasteline.comEn klassiker i det svenska köket! Ingredienser till 2 portioner 250 g kalvfärs 3 äggulor 1 dl grädde salt och nymalen vitpeppar 1 dl ströbröd smör att steka i[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seVad skulle vi då äta denna dag? Jag tänkte att Wallenbergare är ju så milt att alla borde tycka om det. Anders och Arvid blev lyriska, Arvid tyckte att det[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seEn riktig klassiker - ack så god! Tricket är att hålla färsen iskall medan man arbetar den. Smeten ska vara lös men inte rinnig. Biffarna ska såklart stekas i[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seI dag har killarna mest titta på TV och sovit, inte orkat så mycket mer stackarna. Jag hade tänkt baka pepparkakor med dem men insåg att deras tålamod var lika[...]
Källa: lena-makeaheadfood.blogspot.seEn riktig klassiker - ack så god! Tricket är att hålla färsen iskall medan man arbetar den. Smeten ska vara lös men inte rinnig. Biffarna ska såklart stekas i[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 40 min Ingredienser 400 g kalvfärs 4 st äggulor 4 dl vispgrädde 1.5 tsk salt 1 krm vitpeppar ströbröd smör till stekning[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Wallenbergare 400 g kalvfärs 1.5 dl grädde 1 st äggula salt vitpeppar ströbröd smör Potatis och parmesanpuré 4 st medelstora[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 5 Färdigt på: 35 min Ingredienser 400 g kalvfärs (helst från kalvinnanlår), absolut fritt från senor och fett 4 st äggulor 4 dl vispgrädde[...]
Källa: recept.nuPannbiff med stekt lök i all ära, men en Wallenbergare är nog ändå snäppet vassare! Den lena kalvfärsen i kontrast med den knapriga stekytan är en oslagbar[...]
Källa: vanillaskykitchen.blogspot.seWALLENBERGARE PÅ KYCKLINGFÄRS Klassiska Wallenbergare görs på kalvfärs. Här görs de bulliga biffarna på kycklingfärs, minst lika gott. Servera med potatismos[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.comJag lagade Wallenbergare med kycklingfärs och till dem serverades potatismos, brynt smör, ärtor, inlagd gurka och lingon. Ingredienser: Till 6 personer: 800 g[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.se