Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 18 recept
Jaha, då har man gjort det, Wallenbergare alltså, jag har alltid fått för mej att Wallenbergare ska vara så krångligt att göra, men fel av mej, för det var ju[...]
Källa: bamseshonung.blogspot.seSkam till sägandes har jag aldrig lagat denna klassiker innan nu men det var inte sista gången... Rätten är enligt ryktet uppkallad efter häradshövding Marcus[...]
Källa: kokbokskul.blogspot.seJag skrev ett recept på Wallenbergare under 2010 också och här kommer ännu ett. Skillnaden är att i version 2010 så hade jag med hela ägg. I detta recept[...]
Källa: manfredsmattorg.blogspot.seJag har haft förmånen att träffa "the grand old man" Tore Wretman en gång...en mästare av sitt slag och som skrivit många läsvärda böcker. Ikväll när det blev[...]
Källa: manfredsmattorg.blogspot.seWallenbergare a la Lottzy Wallenbergare är en rätt som hela familjen Löfgren gillar, det är bra det! Jag brukar alltid roa barnen med att berätta lite om[...]
Källa: matlottzy.blogspot.seMåndag och solen skiner! Gjorde igår klassiska wallenbergare till middag. Riktig husmanskost det är gott de....hemmagjort potatismos, gröna ärtor och lingon[...]
Källa: therese-gottochblandat.blogspot.seWallenbergare, gräddstuvad savoykål, stekt lök och lingon I lördags stod min man för middagen och det blev goda wallenbergare som serverades med gräddstuvad[...]
Källa: vardagfest.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser Biffar 400 gram kalvfärs 4 st äggula(or) 2,5 dl grädde 1 tsk salt 3 krm vitpeppar 1 dl[...]
Källa: tasteline.comVad skulle vi då äta denna dag? Jag tänkte att Wallenbergare är ju så milt att alla borde tycka om det. Anders och Arvid blev lyriska, Arvid tyckte att det[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seEn riktig klassiker - ack så god! Tricket är att hålla färsen iskall medan man arbetar den. Smeten ska vara lös men inte rinnig. Biffarna ska såklart stekas i[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seEn riktig klassiker - ack så god! Tricket är att hålla färsen iskall medan man arbetar den. Smeten ska vara lös men inte rinnig. Biffarna ska såklart stekas i[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seEtt recept från boken Husmanskonst av Leif Mannerström. Wallenbergare är ju så gott! Men tyckte nog att smeten blev lite väl lös... men det gick att steka[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 40 min Ingredienser 400 g kalvfärs 4 st äggulor 4 dl vispgrädde 1.5 tsk salt 1 krm vitpeppar ströbröd smör till stekning[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 400 g kalvfärs (finmald) 4 st äggulor 3 dl kaffegrädde salt, peppar, epice riche (eller fyra kryddor) 4 dl kalvsky 1 dl sirap[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Wallenbergare 400 g kalvfärs 1.5 dl grädde 1 st äggula salt vitpeppar ströbröd smör Potatis och parmesanpuré 4 st medelstora[...]
Källa: recept.nu