Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 7 recept
Mera i serien av rätter jag aldrig lagat: dillkött. Dillkött är väl något av en svensk klassiker? När jag var liten fanns det ungefär ett tillfälle när vi åt[...]
Källa: bakformen.blogspot.seNär min mamma kokade dillkött (eller dillfrikassé som samma gryta hette), då var den rätten vardagsmat. Traditonell svensk husmanskost blir mer och mer[...]
Källa: favoritrecept.blogspot.seSvenska husman, underbart gott och sköter sig till stor del själv när man pysslar med annat. Perfekt mat i adventstider med andra ord. Det här behövs till 4[...]
Källa: catsbakochmat.blogspot.seEtt recept ur Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Väldigt gott recept! Köttet riktigt smälter i munnen! Rekommenderar att du testar! 4 port. 500-600 g[...]
Källa: mat365.blogspot.seEgentligen stod det "Kokt kalv i dill" som rubrik, men jag hittade inte kalvbog på ICA så blev istället lammbog. Men det gjorde nog ingen större skillnad, gott[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser ca 1,2 kg kycklingdelar 1-2 tärningar hönsbuljong vatten 1 morot, i bitar 1 lagerblad 1 liten gul lök ca 10 svartpepparkorn[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 8 Ingredienser 1.5 kg benfri kalvbog (grovtrådigt kött) eller lammkött utan ben 1.5 l vatten 1.5 tsk salt 1 st morot 1 st purjolök, den vita[...]
Källa: recept.nu