Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 21 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 1 kg grytbitar av lamm 1 morot 1 palsternacka 1 gul lök 50 g kålrot 5 vitpepparkorn 1 lagerblad 1 knippa dill salt och malen[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 50 min Ingredienser 2 knippen dill olivolja till stekning 1 st gul lök 1.5 l vatten 4 msk kycklingfond, koncentrerad 5 st[...]
Källa: recept.nuIngredienser 1.5 kg kalvkött, lammkott eller älgkalvkött, t.ex. rygg, bog eller rev 1 st stor gul lök 1 st purjolök 2–3 morötter 1 st palsternacka salt 6 –8[...]
Källa: recept.nuMera i serien av rätter jag aldrig lagat: dillkött. Dillkött är väl något av en svensk klassiker? När jag var liten fanns det ungefär ett tillfälle när vi åt[...]
Källa: bakformen.blogspot.seJag har tidigare lagat kalops med Wismars familjemetod . Idag lagade jag dillkött på en kvart med samma metod. Det är inte ofta man har långkok som vardagsmat[...]
Källa: minlillakokvra.blogspot.seÅh, älskade klassiker som väcker smaklökarna till liv. Jag åt det här hos mamma och pappa förra veckan och sen dess har jag suktat. Idag bjöds det på dillkött[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.seIgår gjorde jag dillkött för första gången. Vi har alltid ätit det hemma och det är en av mina favoriträtter. Det är en sådan rätt jag "beställer" när jag ska[...]
Källa: frokensandralagar.blogspot.seLite piggare på kvällarna - lite - för visst känns det att jag kliver upp klockan fem. Okristligt tidigt. Men när jag väl är uppe och sitter vid min[...]
Källa: lilltappanskok.blogspot.seI väntan på fotbollsfinalen mellan Spanien och Brasilien som börjar innan midnatt blev det tid för matbloggning igen. Två gånger på en dag har nog inte[...]
Källa: linasmatresa.blogspot.seOk, nu blir det ytterligare en klassiker som verkligen förtjänar sin plats i den svenska matkulturens finrum. Om kalv eller lamm är godast tvistar de lärde,[...]
Källa: christoferskok.blogspot.seDillkött har under hela min uppväxt varit en av mina absoluta favoriträtter och även nu när jag är vuxen och har egna barn, så tycker jag att det är lika gott.[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.seNär min mamma kokade dillkött (eller dillfrikassé som samma gryta hette), då var den rätten vardagsmat. Traditonell svensk husmanskost blir mer och mer[...]
Källa: favoritrecept.blogspot.seSvenska husman, underbart gott och sköter sig till stor del själv när man pysslar med annat. Perfekt mat i adventstider med andra ord. Det här behövs till 4[...]
Källa: catsbakochmat.blogspot.seDILLKÖTT Kokt mat är gott som omväxling. Dillkött, t ex, lagar man på bringa, bog eller rygg av kalv - alltså de billigare delarna. Det är praktiskt att koka[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.comAntal portioner: 4 Färdigt på: 1h 10 min Ingredienser 0.5 kg kalvhögrev 2 st palsternackor 3 st morötter 1 liten bit rotselleri 1 st lök 5 st lagerblad 10 st[...]
Källa: recept.nu