Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 17 recept
När man lagar kött av riktigt hög kvalitet rekommenderar jag att alltid använda en stektermometer. På så sätt får man perfekt resultat varje gång. Det tar[...]
Källa: christoferskok.blogspot.seGod kväll på er! Hoppas ni haft en skön dag... själv sitter jag här och är lagom nöjd efter ett hårt pass Crossfit. Skönt trött i hela kroppen och det kommer[...]
Källa: goodthingsmyway.blogspot.seVad kan vara godare än en perfekt helstekt oxfilé... ja jag vet faktiskt inte :)! Jag vill helst ha min röd, men brukar göra den rosa för att alla ska kunna[...]
Källa: mariellsrecept.blogspot.seDet finns inget värre än när du får en oxfilé som är torr och dessutom genomstekt, enklaste sättet att råda bot på detta är att lågtemp steka köttet, då får du[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seOm jag skulle vara med i Halv 8 hos mig så är det här huvudrätten jag skulle bjuda på. Jisses, så gott! Kära nån. Crapedidoodle. Till detta delade vi på en[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seIgår blev det helstekt oxfilé med whiskysås, briefyllda tomater och parmesangratinerade champinjoner med vitlökssmör. Tomaterna gröpte jag bara ur och fyllde[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.sePåskaftonsmiddagen, som intogs i fjällstassen – mysboxor- bestod av: Helstekt oxfilé med brynta grönsakaer, småpotatis och färdiga bea Krydda köttet[...]
Källa: kobbarokrubb.blogspot.se2 dl Crème Fraîche Gourmet Kantarell och Cognac 700 g oxfilé 1 dl hasselnötter 800 g potatis salt och peppar Betyg: Antal röster: 0 Ingår i kategorierna[...]
Källa: skanemejerier.seNär jag och Leif lagade festmiddag i Jämtland och fick tag i billig svensk färsk oxfilé (under 200 kr/kg) tillagade jag den på ett sätt som jag blev tipsad om[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seMor skär kött och sonen står tålmodigt och väntar Färdigskivat! Min kamera håller på att dö. Bilder med blixt blir urdåliga. Köttet ÄR rosa, inte grått. Idag[...]
Källa: lata-mammans-receptblogg.blogspot.seSätt ugnen på 150-175 grader. Helstek oxfilén i ugn med hjälp av en köttermometer till en innertemperatur på 59 grader. Låt vila 5-10 minuter. Potatisgratäng[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seFör en tid sedan fick jag för mig att lära mig alla grundsåser som finns. Vet inte om det finns någon officiell lista på vilka dessa är, men för mig är det[...]
Källa: lyxigmat.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser Helstekt oxfilé 800 g oxfilé (mittbiten) 3 msk smör Salt och vitpeppar, efter smak Rotfruktsgratäng 300 g kålrot 200 g[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Helstekt oxfilé 800 g oxfilé av finaste kvalitet (gärna färsk från köttcharken) 2 tsk salt 1 tsk peppar Rödvinssås 6 st[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 1h 30 min Ingredienser Oxfilé 800 g oxfilé olivolja 2 st vitlöksklyftor Salt, efter smak Peppar, efter smak Rostad[...]
Källa: recept.nu