Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
1 vitkålshuvud 600 g blandfärs 2 msk ströbröd 1 ägg 6 finhackade soltorkade tomater 1 1/2 dl ost, riven Grevé® 1/2 hackad gul lök 3 klyftade tomater 2 dl[...]
Källa: skanemejerier.seKåldolmar med kokt potatis alt potatismos, lingonsylt (ibland kör jag höstens goda grönsaker, stekta till detta) och en god sås är en lyckad måltid för mig.[...]
Källa: matmor.blogspot.seMin amerikanska receptsamling från tidigt 1900-tal lämnar mig ingen ro. Den saknar de första sju sidorna men nu har en släkting i USA också blivit intresserad[...]
Källa: matskap.blogspot.seJag är galet förtjust i husmanskost! Det bästa av allt är nog att mosa potatisen i brunsåsen och äta med lingon till sist ;) Idag fick jag för mig att jag[...]
Källa: vanillaskykitchen.blogspot.seIgår kände jag mig som skräddaren som först skulle sy ett par byxor som sen blev en skjorta som sen blev ett par handskar som sen blev en mössa som till sist[...]
Källa: barnsmat.blogspot.seJag var ledig igår och passade på att göra en plåt med kåldolmar. Jag älskar kål av alla slag och kåldolmar tillhör favoriterna. Detta recept ger en hel plåt[...]
Källa: lindasgoda.blogspot.seIdag blev det en hel långpanna med kåldolmar - en riktig höstklassiker. Tänk att det godaste som finns kan vara så billigt! Av resterande kål blir det en[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seEtt recept ur boken Husman av Stefan Ekengren. En riktig klassiker! Och gott är det! Synd bara att det är så krångligt att göra, så jag gör det alldeles för[...]
Källa: mat365.blogspot.seEtt recept från boken Husmanskonst av Leif Mannerström. En riktig klassiker! Så gott! Men tyvärr lite jobbigt att göra, men är ju bra om man är två som hjälps[...]
Källa: mat365.blogspot.seIngredienser 1 st vitkålshuvud 300 g blandfärs 1 dl grötris 1 dl grädde 1 dl mjölk 2 st ägg 3 krm salt 2 krm nymalen peppar Knivsudd kryddpeppar 2 msk smör 2[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 6 Ingredienser Kåldolmar 800 G blandfärs 1 st vitkålshuvud eller savoykål eller spetskål 1 st gul lök smör till stekning 1 st kokt kall[...]
Källa: recept.nu