Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 17 recept
Antal portioner: 8 Ingredienser 8 st torskryggsfiléer Tomatconcassé 1 msk smör 2 st schalottenlökar, små 1 burk krossade tomater, ekologiska 1 msk strösocker[...]
Källa: recept.nuDetta är en härlig vårrätt, passar bra att göra nu när sparrisen är som finast. Den gröna sparrisen kommer från våran egen trädgård. Vill man fuska, går det[...]
Källa: lolosmatblogg.blogspot.seNu är torsken som allra bäst, och har dessutom ett bra pris! Den här rätten går också bra att göra på torskfilé eller annan vit fisk. Snabbrimma fisken för en[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seDet bästa med vintern måste vara torsken! Här serverar jag med en äpplesalsa som ger fisken mycket fräschör. Servera kokt delikatesspotatis eller pressad[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seDet bästa med vintern måste vara torsken! Här serverar jag med en äpplesalsa som ger fisken mycket fräschör. Servera kokt delikatesspotatis eller pressad[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seSås med Pernod förstärker smaken av fänkål! Ingredienser till 4 portioner 700 g skinnfri torskrygg 1 l vatten 1 dl salt nymalen svartpeppar Pernodsås ½[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seEtt recept från Stefan Ekengrens bok Husman. Enkelt och gott recept! 4 portioner 500 g färsk torsk i portionsbitar, helst ryggbitar 1 liter vatten 1/2 dl salt[...]
Källa: mat365.blogspot.seEn klassiker Kokt torsk med persiljesås fick jag ofta som barn, Då var det tjocka torskskivor skurna tvärs över, idag blir det bäst med en bit torskrygg.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seIngredienser till 2 portioner 400 g torskrygg ½ dl salt ½ l vatten nymalen svartpeppar 100 g bacon i strimlor 200 g trattkantareller Vitvinssås 1[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.se´ Även i år hade kulturkalasets matmarknad torkad ramslök till försäljning. Säsongen för färsk ramslök är otroligt kort, men den torkade är en bra[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seNu är torsken som finast! Ingredienser till 2 portioner 350-400 g torskrygg utan skinn ½ l vatten ½ dl salt nymalen svartpeppar Hollandaisesås 2[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seI söndags blev det fisk till middag. Kantarellkrämen till blev verkligen pricken över i. Nu funderar jag på lämplig maträtt till imorgon då det är min tur den[...]
Källa: minlillakokvra.blogspot.seNyårsaftonens huvudrätt blev en fin torskrygg i ugnen med champagnesås, kokt potatis och grönsaker. Finns ju olika sätt att tillaga torsk, antingen så kan man[...]
Källa: matochodla.blogspot.seWow, så härligt solens strålar värmde igår. Ljuvligt! Efter en skön promenad längs strandkanten satt jag vid husväggen och njöt på klassiskt vårvis med näsan i[...]
Källa: minlillakokvra.blogspot.seAntal portioner: 4 Färdigt på: 1,5 h Ingredienser Torskrygg bourguignon 700 g torskrygg med skinnet kvar, skuren i portionsbitar 2 msk msk smör + 2 msk[...]
Källa: recept.nu