Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Fredag är fiskdag. Fiskbilen kommer till byn och är ett självklart mål sedan flera år tillbaks. Utbudet är stort och det är alltid svårt att bestämma sig.[...]
Källa: morkomat.blogspot.seHej på er! Nu är jag tillbaka igen efter en liten bloggpaus. Trodde ni att jag hade slutat blogga kanske? Nej, men det har varit sjukdomar, fjällresa, dåligt[...]
Källa: pinglansreceptblogg.blogspot.seGårdagens fredagsmiddag blev fin fin torskrygg. Jag valde att göra den i ugnen tillsammans med en god sås och till det hela blev det blomkålsris. För er som[...]
Källa: matochodla.blogspot.se4 portionsbitar torskrygg 1 dl pesto 1/2 dl riven parmesan 8-10 cocktailtomater Salt, svartpeppar (2 dl grädde) Gör såhär Sätt ugnen på 220 grader (varmluft).[...]
Källa: smartfoodtess.blogspot.seJust nu är torsken fantastisk. Rimma den och tillaga försiktigt så får du en härligt skivig fisk. Fänkål är en säker kompis till fisk - här har jag bräserat[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seDetta serverade jag familjen ikväll. En enkel och god rätt som inte behöver krånglas till. Milda och krämiga smaker med mycket näring för kroppen, precis som[...]
Källa: jimpslchf.blogspot.seStekt torskrygg kan varieras i det oändliga med olika tillbehör. Här serverar jag den med stekta zucchinistrimlor, fänkål och vitvinssås smaksatt med saffran.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seFredag är fiskdag. Fiskbilen kommer till byn och är ett självklart mål sedan flera år tillbaks. Utbudet är stort och det är alltid svårt att bestämma sig.[...]
Källa: morkomat.blogspot.seSås med Pernod förstärker smaken av fänkål! Ingredienser till 4 portioner 700 g skinnfri torskrygg 1 l vatten 1 dl salt nymalen svartpeppar Pernodsås ½[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seLättrimmad torskrygg som serveras med blomkålspuré, fräst savoykål och brysselkål tillsammans med lite vitvinssås. Toppa med tärningar av rökt fläsk.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seEtt recept från Stefan Ekengrens bok Husman. Enkelt och gott recept! 4 portioner 500 g färsk torsk i portionsbitar, helst ryggbitar 1 liter vatten 1/2 dl salt[...]
Källa: mat365.blogspot.se