Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 21 recept
Antal portioner: 8 Ingredienser 8 st torskryggsfiléer Tomatconcassé 1 msk smör 2 st schalottenlökar, små 1 burk krossade tomater, ekologiska 1 msk strösocker[...]
Källa: recept.nuIngredienser Beurre blanc 2 st finhackade schalottenlökar 1 dl vitt vin 2 msk vitvinsvinäger 2-3 st persiljestjälkar 5 st vitpepparkorn 2 msk vispgrädde 100 g[...]
Källa: recept.nuTorskrygg med sparris, syrade tomater och vitvinssås I helgen åt vi en otroligt god torskrygg tillsammans med kokt sparris, syrade tomater och vitvinssås. Jag[...]
Källa: vardagfest.blogspot.seEn gammal klassiker, som håller i sig! Torskrygg med pepparrot, skirat smör och potatis eller varför inte testa med quinoa? Enkelt och passar likväl till[...]
Källa: matochlycka.blogspot.seJust nu är torsken fantastisk. Rimma den och tillaga försiktigt så får du en härligt skivig fisk. Fänkål är en säker kompis till fisk - här har jag bräserat[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seLättrimmad torsk med mild ärtsås blir en god kombination. Smaksätt såsen med lite mynta (färsk eller torkad) så ger du den ett lyft. 2 portioner 350 - 400 g[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAlltså det där med brynt smör är bara så gott. Testa även någon gång att vispa det och njut till nybakat bröd. Klicka HÄR för att läsa om när jag serverade[...]
Källa: kobbarokrubb.blogspot.seStekt torskrygg kan varieras i det oändliga med olika tillbehör. Här serverar jag den med stekta zucchinistrimlor, fänkål och vitvinssås smaksatt med saffran.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seTorskrygg med sparris, syrade tomater och vitvinssås I helgen åt vi en otroligt god torskrygg tillsammans med kokt sparris, syrade tomater och vitvinssås. Jag[...]
Källa: vardagfest.blogspot.seSås med Pernod förstärker smaken av fänkål! Ingredienser till 4 portioner 700 g skinnfri torskrygg 1 l vatten 1 dl salt nymalen svartpeppar Pernodsås ½[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seLättrimmad torskrygg som serveras med blomkålspuré, fräst savoykål och brysselkål tillsammans med lite vitvinssås. Toppa med tärningar av rökt fläsk.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seEn klassiker Kokt torsk med persiljesås fick jag ofta som barn, Då var det tjocka torskskivor skurna tvärs över, idag blir det bäst med en bit torskrygg.[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.se´ Även i år hade kulturkalasets matmarknad torkad ramslök till försäljning. Säsongen för färsk ramslök är otroligt kort, men den torkade är en bra[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAtt rosta kål i ugnen blir ett tillbehör som passar bra till kött, fisk och kyckling. Här använder jag spetskål, men om vitkålen är mjäll och fin går det lika[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seIngredienser till 2 portioner 350 g torskrygg utan skinn ½ dl salt ½ l vatten olivolja nymalen svartpeppar Västerbottenspotatis ½ kg[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.se