Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 10 potatisar, kokta 2 gula lökar, finhackade 1-2 klyftor vitlök, hackade 400 g köttfärs 1 msk vetemjöl 1 1/2 dl buljong från[...]
Källa: recept.nuFörra söndagen hade jag lovat Arvid och Sigrid att servera blodpudding till middag. Samtidigt kunde jag känna att just blodpudding är så väldigt enkelt att[...]
Källa: postgardsromantik.blogspot.seIngredienser: 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 3 msk olivolja 500 g köttfärs 1 förpackning krossade tomater (à 500 g) 2 msk tomatpure 1 tsk socker 1 tsk salt 1 krm[...]
Källa: sugarandspice-emelie.blogspot.seGjorde moussaka för första gången för ungefär ett och ett halvt år sedan.. när jag hade börjat med mitt projekt att göra en ny maträtt varje dag. Men det var[...]
Källa: mat365.blogspot.seYassou! I veckan gjorde jag moussaka. Det är ju Greklands motsvarighet till Italiens lasagne. I en moussaka varvas köttfärs med skivor av aubergin och potatis[...]
Källa: brittasmat.blogspot.seReceptet räcker till en barnfamilj på två barn (småbarn under 5år) och matlåda dagen efter till de vuxna. Underbar smak och härligt då hela familjen kan äta[...]
Källa: eco-dietista.blogspot.seAubergine, 1,5 styck Kycklingfärs, 400-500 gram Gul lök, 2 styck Vitlök, 2 klyfta Krossade tomater, 1 burk Tomatpuré, 2 msk Gratängost, 100 gram Oregano krydda[...]
Källa: systrarnasgodaste.blogspot.seMoussaka är Greklands motsvarighet till lasagne, där man använder auberginer istället för pasta. Här har jag även lagt till zucchini och gjort min egen variant[...]
Källa: fudgekakan.blogspot.seAntal portioner: 6 Ingredienser 3 auberginer, skivade olja + mjöl att steka i stora gula lökar 2 klyftor vitlök 500 g nöt- eller lammfärs 1 burk krossade[...]
Källa: recept.nuMoussaka är en sådan där perfekt bjudrätt. Lätt att fixa till, in i ugnen och går superbra att värma upp senare. Jag fuskar rejält och använder Kelda ostsås[...]
Källa: spralligast.blogspot.seMoussaka är en sådan där perfekt bjudrätt. Lätt att fixa till, in i ugnen och går superbra att värma upp senare. Jag fuskar rejält och använder Kelda ostsås[...]
Källa: spralligast.blogspot.se