Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 1 kg fläskkarré 2-3 dl barbecuesås 0,5 msk paprikapulver 2 krm cayennepeppar 2 msk olivolja "Hojjsansås" 0,5 dl tahinipasta[...]
Källa: recept.nuSjälva namnet låter väl inte så gott dragen gris men det kommer att bli smarrigt. Nu i ugnen och det doftar lovande.... Detta behövs: 1,5 kilo karré, bog[...]
Källa: backastrand.blogspot.sePulled pork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi[...]
Källa: hallonblabar.blogspot.seDenna rätt är helt ny för mig men jag har förstått att det är en karré som man först marinerar och sedan "bakar" i ugn i närmare 5 timmar. När köttet är klart[...]
Källa: nylagat.blogspot.seJag har skrivit om pulled pork förut och kommer säkert att göra det igen för det är fantastiskt gott, mört, enkelt och dessutom perfekt restmat! Till den här[...]
Källa: spralligast.blogspot.seSom jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan[...]
Källa: matochodla.blogspot.seDen perfekta maten för de dagar då man hellre är ute än står vid spisen och lagar mat. Dagen före tillagning kryddar man upp karrén ordentligt, låter den vila[...]
Källa: catsbakochmat.blogspot.seDet är väl ingen hemlighet att jag inte är någon stor älskare av griskött. Mycket skeptisk provåt jag, tillsammans med övriga familjen, pulled pork på[...]
Källa: catsbakochmat.blogspot.seSom jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan[...]
Källa: matochodla.blogspot.seJag har skrivit om pulled pork förut och kommer säkert att göra det igen för det är fantastiskt gott, mört, enkelt och dessutom perfekt restmat! Till den här[...]
Källa: spralligast.blogspot.seJag har gjort pulled pork några gånger och jag tycker alltid det blir så smaklöst. Men man får helt enkelt krydda upp det lite mer när det gått färdigt. Av de[...]
Källa: salstamm.blogspot.se