Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 15 recept
100 g riven Allerum Präst 300–400 g kalvfilé flingsalt och svartpeppar 3 msk kallpressad olivolja 1 msk balsamvinäger 1 msk hallonvinäger 1 mogen avokado 1[...]
Källa: skanemejerier.seAntal portioner: 4 Ingredienser 400 g putsad oxfilé från mittbiten 2 vitlöksklyftor 2 msk finhackad färsk rosmarin salt och malen svartpeppar olivolja till[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 6 Ingredienser 300 g hälleflundra, odlad 200 g rå scampi, delade kryddmix av 1 tsk chiliflakes, 1 krm salt och peppar ur kvarn Citrussallad:[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Carpaccio 400 g strutsfilé peppar och havssalt rosmarin, färsk vitlök, finhackad ruccolasallad basilika, färsk Pesto 5 dl[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 300 g lammytterfilé 1 st vitlöksklyfta, finhackad 2 kvistar rosmarin, färsk, hackad 1 msk olja till stekning 4 msk smör till[...]
Källa: recept.nuIgår var det Alla helgona och vi hade goa vänner på middag. Var himla trevligt och vi bjöd på lite smarrig mat. Carpaccio 3 propoints 4 portioner 300 gram[...]
Källa: gourmet-light.blogspot.seVilken dag vi hade på Leklandet! Barnen var jätte nöjda, lillkillen har inga spärrar i kroppen. Han ska testa allt och är inte rädd för något. Jag själv hade[...]
Källa: jimpslchf.blogspot.seJag gillar som sagt förrätter och en av mina favoriter i den kategorin är carpaccio på oxfile. Igårkväll när vi åt en trerättersmiddag utan varmrätt (två[...]
Källa: minmatblogg.blogspot.seIgår var det Alla helgona och vi hade goa vänner på middag. Var himla trevligt och vi bjöd på lite smarrig mat. Carpaccio 3 propoints 4 portioner 300 gram[...]
Källa: gourmet-light.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 300 g Ungnötsbiff från Ejmundsgård 16 st Primör rödbetor, kokta 1 dl Spritärtor pillade & blancherade 1 rulle Covrée från[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 100 g fint riven Prästost, 12 mån 350 g kalvfilé, ca flingsalt svartpeppar 3 msk kallpressad olivolja 1 msk balsamvinäger 1[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 200 g saltrulle eller oxfilé 0.25 st baguette, i tunna skivor 1 näve kantareller 1 msk olivolja till stekning Flingsalt, efter[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser Carpaccio 100 g färsk oxfilé 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar, nymald Majonnäs 1 st äggula 0.5 tsk dijonsenap 0.5 st citron,[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 1 dygn för frysning av köttet + 40 min tillagningstid Ingredienser Carpaccio med kapris och hasselnötter 200 g[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Färdigt på: 15 min Ingredienser 2 kronärtskockor 8 fina jordärtskockor 1 citron, rivet skal samt 1-2 msk pressad saft ca 0,5 dl god[...]
Källa: recept.nu