Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Antal portioner: 4 Färdigt på: 10 min Ingredienser 400 g oxfilé (lövtunna skivor) 4 msk finhackad blekselleri hyvlad parmesan olivolja 1/2 st citron 1 krm[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 200 g oxfilé i bit 1 tortillabröd olja att fritera i 4 små stånd mâchesallat Dressing: 4 msk olivolja 1 msk pressa citronsaft[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 400 g putsad oxfilé från mittbiten 2 vitlöksklyftor 2 msk finhackad färsk rosmarin salt och malen svartpeppar olivolja till[...]
Källa: recept.nuDetta är nog en av de godaste rätterna jag vet.... finns den som förätt på restaurang så tar jag nästan alltid den, superlätt att göra hemma också. Har haft[...]
Källa: alexmumsmums.blogspot.seJag har alltid tyckt att carpaccio både verkar och ser gott ut. Så jag testade det för ett tag sedan. Det var gott, men inte så fantastiskt gott som jag hade[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seLyxigt och fantastiskt gott! Dressingen gjorde jag i matberedaren med vispfunktionen. Den blev ganska hård, så jag spädde ut den med vatten för att kunna[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seEn riktigt tunt skivad oxfilé serverad på en assiett med några gröna blad och en pikant dressing är en frisk förrätt för oss med förkärlek för rött kött. Men[...]
Källa: ramsloksfrossa.blogspot.seDen här har jag bloggat om tidigare och är fantastich gut. Vill man förenkla det så kan man använda bresaola istället för oxfilé, men originalreceptet kommer[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser Carpaccio 100 g färsk oxfilé 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar, nymald Majonnäs 1 st äggula 0.5 tsk dijonsenap 0.5 st citron,[...]
Källa: recept.nuIngredienser 300 g älgfilé/oxfilé (alternativt ryggbiff) 1 st burk kronärtskocksbottnar 1 msk olivolja 0.5 st citron, saft 0.5 dl frysta lingon 5 dl[...]
Källa: recept.nuJag läste för ett tag sedan om Carpaccio - att detta ansågs vara lite halvperverst. I så fall är jag nog halvpervers. Jag älskar att äta Carpaccio på rå[...]
Källa: annamariasmatblogg.blogspot.se