Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 18 recept
Antal portioner: 4 Färdigt på: 10 min Ingredienser 400 g oxfilé (lövtunna skivor) 4 msk finhackad blekselleri hyvlad parmesan olivolja 1/2 st citron 1 krm[...]
Källa: recept.nuDetta är nog en av de godaste rätterna jag vet.... finns den som förätt på restaurang så tar jag nästan alltid den, superlätt att göra hemma också. Har haft[...]
Källa: alexmumsmums.blogspot.seEfter en låååång stund framför datorn idag så kom jag till slut fram till att det var Carpaccio jag ville ha. Vi har två favoriter - en med löjrom, créme[...]
Källa: familjensfavoritmat.blogspot.seGå till en saluhall och be personalen i köttdisken om fyra skivor carpaccio på oxfilé (ca 300 g). Då får du riktigt lövtunna skivor som riktigt smälter i[...]
Källa: paskok.blogspot.seJag har alltid tyckt att carpaccio både verkar och ser gott ut. Så jag testade det för ett tag sedan. Det var gott, men inte så fantastiskt gott som jag hade[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seAtt äta rått kött kan många tycka är lite läskigt. Köttet i sig smakar inte så mycket, det är kryddan och tillbehören som förgyller rätten. Visst skall man[...]
Källa: dalmatianmom.blogspot.seFjantigt gott! Carpaccio med sikrom och pepparrot ca 100 g oxfilé 3 msk sikrom 0,5 dl creme fracihe pepparrot salt svartpeppar gräslök Frys köttet. Skiva sedan[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seMorrn och en härlig lördag på er! En lördag som inte har någonting inbokat i kalender för vår del, så idag blir det fritt fram för alla möjliga tänkbara idéer[...]
Källa: gourmetmorsan.blogspot.seIgår vaknade jag upp med en kvarts förkylning. Och jag kan lova att det här är en sån här rackare som bara är semi. En sån som man drar på i flera veckor coh[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seCarpaccio är tunna, tunna skivor av rå oxfilé som serveras som förrätt eller aptitretare. Tillsammans med olivolja, parmesan och lite annat smått och gott[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seEn riktigt tunt skivad oxfilé serverad på en assiett med några gröna blad och en pikant dressing är en frisk förrätt för oss med förkärlek för rött kött. Men[...]
Källa: ramsloksfrossa.blogspot.seFantastiskt god förrätt. Jag har bloggat om den förut men den är värd ännu en plats i rampljuset. Tips till nyårsafton! Carpaccio med löjrom och pepparrot ca[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seÅrets sista blogginlägg. Den här godingen vet ni ju att jag bloggat om förut. Men här kommer den med bresaola istället för oxfilé. Då behöver man inte vänta på[...]
Källa: smaskelismaskens.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 400 g oxfilé i tunna skivor (be om hjälp i köttdisken) 120 g parmesanost 1 st selleristjälk + selleriblad 8 msk olivolja Salt,[...]
Källa: recept.nuIngredienser 200 g oxfilé 1 dl Arla Köket ® smetana 1 dl Kvibille ® Svecia riven 1 ⁄ 2 krm cayennepeppar 3 ⁄ 4 dl grovhackade mandlar 1[...]
Källa: arla.se