Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 12 recept
Ingredienser 800 g vitkål 25 g Svenskt Smör från Arla 2 msk sirap 1 ⁄ 2 tsk salt 1 dl vatten 1 1 ⁄ 2 dl kokt vitt ris 1 st gul lök 1 msk Svenskt[...]
Källa: arla.seKålpudding är något som vi tillagar ibland på ett något förenklat och vad jag skulle säga moderniserat sätt. Det gör att det är utmärkt mat att ha i vardagen -[...]
Källa: kerstinsfoodtwist.blogspot.seDe hade kålhuvuden för 1 krona styck på flygis när jag va där och handlade... Kom då på att jag borde testa göra kålpudding! Det va så länge sen jag åt det att[...]
Källa: mat365.blogspot.seKlassisk husmanskost till middag idag! 5 portioner Ingredienser ½ kålhuvud (ca 400 g) 2 msk smör 1 msk sirap 1 dl vatten salt Köttfärssmeten 500 g[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seHur har ni det med vardags maten. Den där är inte alltid så kul och kan vara svår att komma på. Efter jobb är vi oftast hungriga och vill ha mat snabbt och den[...]
Källa: anettan.blogspot.seMin svärmor gjorde alltid sin kålpudding uppe på spisen i en gryta och då kallade hon det för Kålmölj. Gjorde min kålpudding/kålmölj i min Slow Cooker. Kålen[...]
Källa: onecupof.blogspot.seKålpudding är något som våra barn och ungdomar alltid har gillat. För några dagar sedan sa mellersta dottern att hon tyckte det var länge sedan vi hade det, så[...]
Källa: blommorifonstret.blogspot.seVåra barn och ungdomar har alltid tyckt mycket om kålpudding så nu tyckte mellersta dottern det var länge sedan så hon önskade sig det. Där är dessutom så[...]
Källa: blommorifonstret.blogspot.seIdag gjorde jag en röd variant på kålpudding, liten skillnad i smak. mer i utseende! Ingredienser till 4 portioner 500 g rödkål 2 rödlökar 2 msk smör 1 msk[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 1 st vitkålshuvud 300 g blandfärs 1.5 dl mjölk 2 st ägg 1.5 dl kokt rundkornigt ris 1 st gul lök salt vitpeppar 1.5 dl sirap[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 2 st färska kålhuvuden 400 g lammfärs 200 g fläskfärs 2 dl risgryn 1 dl ströbröd 1 st äggula hönsbuljong mjölk mörk sirap salt[...]
Källa: recept.nuVitkål är ju jättenyttigt och har ända sedan romarriket använts mot t ex baksmälla. Den här varianten brukar min bästa kompis Anne göra. Fast jag har förenklat[...]
Källa: gladaryttarna.blogspot.se