Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Julgodis med lite sting i, mumsfilibabba :) 1 dl grädde 200 gr mörk choklad, minst 70% 1 tsk flytande honung 1 tsk råsocker 1 bit av en chilifrukt, ett par cm[...]
Källa: annicake.blogspot.seLjuvliga chokladtryfflar har jag gjort där jag har använt mjölkchoklad som dopping som ger en mildare smak. Recept Skal av en citron 1 dl grädde 1 tsk honung[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.seHär har inte hänt något på mycket länge och jag har heller inga förhoppningar på att det kommer komma en massa nya recept i framtiden heller. Men jag har[...]
Källa: hallonblabar.blogspot.seChoklad i kombination med Cointreau är oslagbart! Det tycker både maken och jag. Men det är inte lätt att hitta så många alternativ på recept så därför fick[...]
Källa: matlagarna.blogspot.seOm ni inte har testat kombinationen mörk choklad och salt tycker jag att ni ska göra det! Detta receptet tror jag kommer från Leila från början (fast då med[...]
Källa: mingodasida.blogspot.seMed jordgubbsmoset som blir över vid saftningen kan man smaksätta sin chokladtryffel. Smaken blir fräsch och pigg, utan att för den delen smaka för mycket bär.[...]
Källa: theeverydaysweetlife.blogspot.se200 gram mörk choklad, funkar fint med ljus som jag valt 50 gram smör 1 1/5 dl creme fraiche 1 msk honung jag la till 1 1/5 msk mörk rom små folieformar, har[...]
Källa: chokladprinsessans.blogspot.seMed jordgubbsmoset som blir över vid saftningen kan man smaksätta sin chokladtryffel. Smaken blir fräsch och pigg, utan att för den delen smaka för mycket bär.[...]
Källa: theeverydaysweetlife.blogspot.seVIT CHOKLADTRYFFEL MED LIME Spritsad tryffel ser flott ut och är mycket enklare än att rulla kulor. Crème fraîche och lime ger en välbehövlig syra åt den söta[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.comLjuvliga chokladtryfflar har jag gjort där jag har använt mjölkchoklad som dopping som ger en mildare smak. Recept Skal av en citron 1 dl grädde 1 tsk honung[...]
Källa: frokenluisa.blogspot.se