Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 7 recept
Ingredienser 150 g dadlar 1 dl porter 50 g jäst 50 g rumsvarmt Svenskt Smör från Arla 1 dl mörk sirap 250 g Arla Köket Kesella ® kvarg 1 msk salt 2 g[...]
Källa: arla.seAtt baka med vildjäst har blivit lite av en favorit. Jag har provat olika bröd under hösten och eftersom det snart är jul så blev det ett vörtbröd häromdagen.[...]
Källa: iingeborgskok.blogspot.se50 g margarin 1 flaska porter (33 cl) ½ flaska julmust (33 cl) 25 g jäst 1 tsk mald pomerans 3/4 dl mörk sirap ½ msk mald ingefära 1/4 msk mald[...]
Källa: veronica-bakar.blogspot.seJag bakade ett himmelskt gott vörtbröd i helgen. Det tog sin lilla tid att baka det pga att man skulle göra en fördeg först som skulle stå i 4 timmar men det[...]
Källa: matochodla.blogspot.seNu har vi bakat färdigt vårat vörtbröd, barnen och jag har provsmakat en skiva och det blev riktigt gott. Limporna blev luftiga med en riktigt god lagom[...]
Källa: hallonblabar.blogspot.seHär kommer ytterligare ett recept på vörtbröd, denna gång med surdeg. Det jag bakade sist var gjort på vanlig jäst. Då skållade jag också mjöl och kryddor och[...]
Källa: iingeborgskok.blogspot.seSå har jag bakat årets första vörtbröd. Det blev ett bröd utan surdeg men med både fördeg och skållning. Jag använde svagdricka som degspad men det går lika[...]
Källa: iingeborgskok.blogspot.se