Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 23 recept
Nu är det rabarbertider och då hör det till att äta rabarberpaj. Förra året skördade vi våra första egna rabarber och i år växer de för fullt och bara väntar[...]
Källa: bakgladje.blogspot.seNär vi bjöd hem Hasse på middag i torsdags så provade vi två nya recept, dels på rabarberpaj och dels på vaniljkräm. Receptet på rabarberpajen hittade vi i[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seIdag var Helen och Magnus här och åt lite rester från mitt kalas. Stackarna får komma hit och äta rester! Men de verkade rätt nöjda i alla fall. Först fick de[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seÅrets första sommardag, jag sträcker ut mig i solen, lyssnar på fågelsången och känner vindens varma bris. Nej just det jag är mor till två killar i åldern 8[...]
Källa: matlottzy.blogspot.seDen här pajen ska jag definitivt göra fler gånger, det föll mig verkligen på läppen! Men då ska jag tina rabarberna ordentligt först, jag tror att det var det[...]
Källa: systrarnasbakblogg.blogspot.seRabarber på sommaren kan aldrig bli fel enligt mitt tycke! :-) Det söt-knäckiga "täcket" gifter sig bra med den lite syrliga rabarbern. 500 g rabarber 225 g[...]
Källa: tinasmat.blogspot.seVad hände med Blogger?! Mitt förra inlägg och en massa kommentarer bara försvann... Suck!! I dag bjöd jag på fredagsfika på jobbet. Kom på det ganska sent i[...]
Källa: mumsfillibaba.blogspot.sePå vinst och förlust testade jag denna afton ett helt nytt recept på rabarberpaj - knäckig rabarberpaj. Så enkelt & så gott! ALLA i familjen älskade den.[...]
Källa: lyckaihalland.blogspot.seEn smulpaj som får lite av knäckkaraktär eftersom smör, grädde och sirap kokas upp före det man rör ner havregrynen och de andra torra ingredienserna till form[...]
Källa: pajrecept.blogspot.seSyrlig rabarber döljer sig under ett knäckigt täcke med kolasmak. Så väldigt gott! 4-6 pers 500 gram rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker Knappt 2 dl[...]
Källa: tildaskokovin.blogspot.seNär vi bjöd hem Hasse på middag i torsdags så provade vi två nya recept, dels på rabarberpaj och dels på vaniljkräm. Receptet på rabarberpajen hittade vi i[...]
Källa: martenssonskok.blogspot.seNu är det rabarbertider och då hör det till att äta rabarberpaj. Förra året skördade vi våra första egna rabarber och i år växer de för fullt och bara väntar[...]
Källa: bakgladje.blogspot.seKnäckig rabarberpaj... Mumsigt med vanliljglass till! Välkommen sköna maj! Efter en lugn valborg med ett besök vid majbrasa efter middagen så fortsatte[...]
Källa: sveaspunkt.blogspot.comFinns det något bättre än att ha möjlighet att gå ut i trädgården och skörda sin egen mat? Jag är lyckligt lottad som har både en stor trädgård och plats för[...]
Källa: catsbakochmat.blogspot.seGodaste rabarberpajen jag ätit! Recept från Buffe' nr 4, 2012. Ca 6 portioner 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1[...]
Källa: lill-ingrid.blogspot.se