Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 17 recept
Surdeg: 7½ dl vatten 1 msk grovt salt 2 msk flytande honung 300 g klippta rågkärnor 150 g linfrön 50 g sesamfrön 100 g solroskärnor 100 g pumpakärnor[...]
Källa: deffmat.blogspot.seHär kommer ett lättbakat och jättegott rågbröd med russin. Receptet har jag fått av Marias mamma i Trehörningsjö. 1 liter långfil 4 dl sirap 1 kg rågsikt 3[...]
Källa: lill-ingrid.blogspot.seTitt som tätt blir jag sugen på rågbröd bakat med bikarbonat. Det är ett ganska tacksamt bröd att bli sugen på - det går ju så snabbt att tillaga! 1 bröd[...]
Källa: mitt-stora-koksaventyr.blogspot.seDet här behövs: 2 tsk bikarbonat 7 dl vetemjöl 3 dl grahamsmjöl 2 dl grovt rågmjöl 1 liter filmjölk 2 dl hasselnötter 3 dl torkade aprikoser 2 dl russin 2 dl[...]
Källa: onecupof.blogspot.seBakade ett nytt bröd ur tidningen hembakat ikväll och de blev kanongoda! Åt dem som kvällsfika, nybakta med prästost och mjölk...mmm! Jag använde dock rågkross[...]
Källa: pamittlillasatt.blogspot.seImorse tillsatte jag 200 g ljummet vatten, 330 g rågmjöl, 50 g grahamsmjöl och 15 g salt. Körde degen på medelhastighet i assistenten ca 15 minuter och sen har[...]
Källa: bagaren-som-smet.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser gubbröra 1 l vatten 3 st ägg 1 st rödlök, finhackad 3 msk majonnäs 0,5 tsk salt 1 krm[...]
Källa: tasteline.comIngredienser - 1 portion ¼ skiva (15 g) rågbröd 1 tsk grovt rålakritspulver ½ äpple (50 g) i fina tärningar Saft från 1 pressad citron 1 dl[...]
Källa: deffmat.blogspot.seBakade två limpor igår, en utifrån mitt vanliga recept och ett testade jag med nytt mjöl och lite ny smaksättning i form av rågmjöl och brödsirap. Det[...]
Källa: pamittlillasatt.blogspot.seRågbröd med dubbla surdegar Ett av mina favorit surdegsbröd, saftigt och gott , receptet kommer från Pain de Martin http://paindemartin.blogspot.com/ Dag 1[...]
Källa: cupcakesfluffan.blogspot.seRågbröd är så himla gott och godare när det får ligga och mogna minst 1 dygn innan man börjar smaka på brödet. Degen görs i 2 dagar, första dagen gör man en[...]
Källa: sandbergsreceptblogg.blogspot.seDet här brödet är ett grövre smakrikt småbröd som jäses över natten. Recept 100 g grovt rågmjöl 400 g rågsikt 1 tsk torrjäst 2 tsk salt 2-3 msk mörk sirap 4 dl[...]
Källa: sottochblandat.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 6 böcklingar 4 skivor rågbröd 2 hårdkokta ägg bordsmargarin 1 1/2 dl majonnäs salt och malen vitpeppar 4 sallatsblad 1 dl[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 4 portionsbitar rågbröd 200 g ost i skivor 4 sallatsblad 4 tomatskivor 8 skivor gurka 4 paprikaringar Till dekoration:[...]
Källa: recept.nuIngredienser Dag 1 250 g vatten (2 ½ dl) 175 g fint rågmjöl, gärna stenmalet 25 g rågsurdeg Dag 2 Deg från dag 1 700 g fint rågmjöl, gärna stenmalet 500 g[...]
Källa: recept.nu