Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Nu är det snart ett nytt år! Jag vill tacka alla er som läser bloggen för att ni vill komma och hälsa på här hos mig, det känns helt galet att det finns folk[...]
Källa: chokladsockerkaka.blogspot.se6 portioner 1 vaniljstång 3,5 dl vispgrädde 1,5 dl mjölk 6 äggulor 3/4 dl strösocker 1 dl råsocker Sätt ugnen på 100 grader. Häll mjölk och grädde i en[...]
Källa: minabastareceptochnagratill.blogspot.seIdag har vi fått en tonåring i huset! Grattis storebror!!! Att fylla år en måndag är ju inte så kul, med tanke på att det både är jobb- och skoldag, men vi[...]
Källa: vardagsfrojd.blogspot.seEn klassisk efterrrätt som jag har börjat göra tack vare en present från min bror Niclas och hans sambo Carina!! Jag fick fya skålar och en liten köksbrännar[...]
Källa: lagasmakanjut.blogspot.seFortsätter med att öka på kategorin "efterrätter" med ytterligare ett recept ur boken Himmelskt gott, nämligen en Crème brûlée. Crème brûlée 4 portioner 3[...]
Källa: minlillakokvra.blogspot.seCrème brûlée med smak av kanel passar lika bra nu till dessert i adventstider som avslutning på självaste julafton. Len brûlée under ett knäckigt lock; Gott![...]
Källa: minlillakokvra.blogspot.seNu är det snart ett nytt år! Jag vill tacka alla er som läser bloggen för att ni vill komma och hälsa på här hos mig, det känns helt galet att det finns folk[...]
Källa: chokladsockerkaka.blogspot.seNyårsdagens dessert - en klassisk crème brûlée Ingredienser till 6 portioner 1 vaniljstång eller ½ tsk äkta vaniljpulver 4 dl vispgrädde 1 dl[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seAntal portioner: 8 Ingredienser 6 dl vispgrädde 1 st vaniljstång 8 st äggulor 3 msk strösocker 6 msk råströsocker Gör så här 1. Ställ en 20 cm stor rund form[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 375 g vispgrädde 125 g mjölk 2 st vaniljstänger 120 g äggula 85 g strösocker råsocker Gör så här 1. Koka upp grädde, mjölk och[...]
Källa: recept.nuCrème brûléen som jag gjorde på nyårsafton var jättelätt och gick att förbereda timmar i förväg vilket alltid är tacksamt när man ska laga en massa mat senare.[...]
Källa: mat-idag.blogspot.se