Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Jag har varit i Barcelona två dagar med Werners gourmetservice . Första kvällen hann vi med ett besök på den en stjärniga krogen Moo. Lite snacks kom inte i[...]
Källa: toproos.blogspot.seDet här är en gammal dessert som jag hade på menyn under början av 2007. Om jag inte minns fel serverade jag den på slottet också. Det är en Åkerbärsmousse[...]
Källa: toproos.blogspot.seDenna dessert hade jag på meny under 2007. Och den var en succé på Stockholms Slott kom i håg att några som jobbade nära kungen sa att det var många gäster[...]
Källa: toproos.blogspot.seHade denna på menyn innan jul, vet inte vad jag ska skriva om den mer än att det var väldigt bra smaker i den här desserten den salta karamellglassen e något[...]
Källa: toproos.blogspot.seHar är jag i fullgång med att tempurera choklad till min snickers dessert. Den finns på bild längre ner på sidan. Tänkte bifoga ett recept i dag på Créme[...]
Källa: toproos.blogspot.seJag kunde inte värja mig det här gjorde mig upphetsad. Tanken med denna bara ploppa upp ! När man äter Canneloni får man oftast tre rullar, med tomat sås över[...]
Källa: toproos.blogspot.seDenna enkla men cleana dessert hade jag på menyn under 2006 jag tänkte bifoga recepetet på Pannacottan som glassen ligger på (den vita runda).[...]
Källa: toproos.blogspot.seHovfurir Jochen Fritz Berättar om sina medaljer som han fått för olika stadsbesök och utmärkelser genom åren. Jag i fullgång med att lägga dagens[...]
Källa: toproos.blogspot.seDet här är en bröllopstårta jag gjorde till en vän för något år sedan. Just denna var en chokladmousse smaksatt med hallon sen var det smultronpannacotta i om[...]
Källa: toproos.blogspot.seFick en förfrågan om hur desserten jag serverade på slottet senast såg ut och här är svaret. Det är en Vitchoklad shake på cocosmjölk med rostade kaffebönor.[...]
Källa: toproos.blogspot.seHade denna dessert på menyn under slutet av 2007 gjorde den i en enklare version åt Taffel bilder på den finns nedan jag bifogar receptet på Tekrämen som är[...]
Källa: toproos.blogspot.seDet här är en Apelsinbavaroise (En lättare mousse som e baserad på vaniljsås) Uppe på den så har jag lite kanelcrumble och ett apelsinflarn. Till höger ser[...]
Källa: toproos.blogspot.seJag ska vara generös och bifoga er mitt recept på semlor som enligt mitt tycke är klockrena :-). Vatten 500 gr Jäst 75 gr Salt 5 gr Kardemumma 8 gr Socker 200[...]
Källa: toproos.blogspot.seEn sån här dessert hade jag inte gjort om jag inte jobbat med två underbara tjejer Emma och Linn. Båda tjejerna har kockutbildning i grunden vilket inte jag[...]
Källa: toproos.blogspot.se