lammlägg per morberg | gulaschsoppa per morberg | kräftströmming morberg | pizzasallad per morberg | grönkålssoppa per morberg | grönkålssoppa morberg | kräftströmming per morberg
Inloggning

Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept

Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!

Glömt lösenord?

Se alla webbplatser


Recept:

Semlebullarna är färdiga

Efter lite hjälp från barnen blev det så bullbak idag. Recepten på degen hittar ni som vanligt här Recept. Efter att jag visat dem hur de skulle göra för att[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se
Tillbaka

En riktigt fin surdeg. Efter ett väldigt intensivt bloggande i början gick bloggandet helt plötsligt till noll. Förklaringen kan stavas tidsbrist eller helt[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se
Nattbakning

Bröd bakade med surdeg av vetemjöl. Bröd bakade med surdeg av rågmjöl. Bröd bakade med surdeg av grahamsmjöl. När jag bakar mina surdegsbröd här hemma utgår[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se
Varför tillsätta askorbinsyra (E300) i mjölet?

Jag har på senare tid följt debatten angående askorbinsyrans vara eller inte vara i mjölet. Många hävdar att man tillsätter askorbinsyran för att man har ett[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se
Crêpes

Och vad gör crêpes här i en bakblogg? Ni har all rätt att fråga er det. Som jag skrivit tidigare är jag absolut inte rädd för att pröva nya saker. För en tid[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se
Ibland blir det fel

Tjaaa, vad ska man säga? Ibland ser allt så bra ut men blir så fel. När jag startade den här bloggen var min tanke att jag även skulle publicera då det ibland[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se
Fredagsmys

Så var det åter fredag. Då är det ju dags för fredagsmys. Barnen fick "fria tyglar" och fick bestämma mat ikväll. De valde hemgjord pizza. Naturligtvis var jag[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se
Frukost

Nej, det är inte dags för frukost ännu. Däremot har förberedelserna redan startat. Frukostbröden står nämligen i kylen just nu. Då jag tidigare ikväll gjorde[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se
Långsam jäsning var det

Jag har funderat ett tag på att testa att göra ett bröd med fint rågmjöl istället för att bara använda vetemjöl och grovt rågmjöl. Igår inhandlades så en påse[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se
Fördegen är igång

Nu är det ju snart dags för Fettisdagen. Det innebär semlor även om jag är ledig från jobbet den dagen. Baka och äta semlor måste man ju göra i alla fall. Jag[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se
Bagels

Bagels med surdeg (dill), till vänster och de utan surdeg (kummin + salt) till höger. Då jag var klar med bakningen av semlebullarna och kardemummabullarna[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se
Fettisdag

En sån här dag måste man ju äta semlor. Jag gjorde semlor här hemma på de bullar som jag bakade här Semlebullar . Det är en otrolig skillnad att göra semlor[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se
Glutenfri surdeg

Går det att ordna? Istället för att bara ställa mig själv den frågan så provar jag.. Efter lite googlande så verkar det som att man kan starta en glutenfri[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se
Glutenfri surdeg morgon 2

Surdegsstart med grovt glutenfritt mjöl. Morgon 2 Surdegsstart med fint, glutenfritt mjöl. Morgon 2 Startsuren står där och väntar. Jag har rört i den på[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se
Glutenfritt surdegsbröd

Surdegsstarten dag 5 Så har jag lyckats få fram en glutenfri surdeg. Det har gått över förväntan. Den smakar nästan precis som surdeg gjord på vanligt[...]

Källa: gotlandsbagaren.blogspot.se

Recept999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recept999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy