Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Under min studietid på Chalmers lagade jag otaliga varianter på pannacotta till de lika otaliga festerna. Det är en oslagbar kombination av smak och enkelhet[...]
Källa: christoferskok.blogspot.se4 ganska stora portioner (nästa gång jag gör denna pannacottan kommer jag att använda mindre formar och göra 6 portioner av receptet) 3,5 dl vispgrädde 1,5 dl[...]
Källa: minabastareceptochnagratill.blogspot.seEn ljuvlig dessert från Roy Fares bok Sweet . Boken är fantastiskt fin, och rekommenderas! 6 portioner 5dl Vispgrädde 0,5dl Socker 250g Mjölkchoklad 1½[...]
Källa: susie-i-koket.blogspot.seLjuvaste härlig choklad möter syrliga hallon och len grädde. Mums! 6 mindre port eller 4 stora . 2 dl vispgrädde 2 msk socker 100 g mjölkchoklad (inte block)[...]
Källa: vardagssysslor.blogspot.seDet blev en eftermiddag i humorns tecken i går då sambon och jag var på komikern Thomas Peterssons show. Han kan hålla låda minst sagt. Nästan två och en halv[...]
Källa: sagattsom.blogspot.seDet här blev en riktig höjdardessert. När bären marinerat färdigt är det bara att sila ifrån glöggen och dricka upp den. En trevlig dessert till glöggfesten.[...]
Källa: lata-mammans-receptblogg.blogspot.se4-6 portioner 3 gelatinblad 5 dl vispgrädde 1 tsk vaniljsocker 100 gr mjölkchoklad Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Koka upp grädden. Ta bort[...]
Källa: nillasrecept.blogspot.seJamen hur gott är det inte att avsluta en perfekt middag med en barnsligt god och söt efterrätt. Det här behövs till 6 portioner: 2 blad gelatin / 5 dl[...]
Källa: catsbakochmat.blogspot.seDet här va jättegott!!!! Jag råder er att testa - och det är inte alls svårt att göra. Se bara till att planera in att göra den i tid! Ingredienser 2 dl[...]
Källa: chokladdoppadejordgubbar.blogspot.seJag ligger fortfarande hemma och är sjuk även om det sakta men säkert börjar bli en smula bättre. Jag ska vara hemma i helgen och ta det lugnt, så[...]
Källa: smakakarin.blogspot.se