Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 16 recept
Färsk makrill har jag aldrig ätit tidigare (vad jag vet i alla fall) utan oftast brukar det bli makrill i tomatsås eller rökt makrill. Vi behöver bli mycket[...]
Källa: ijennyskok.blogspot.seStekt makrill, potatis, sky och rårörda lingon - finns det något godare? Maken fick steka makrillen på grillen för att slippa stekoset inne och gjorde sedan en[...]
Källa: kokmedljuvligadofter.blogspot.seStek makrill är alltid tacksamt att servera i vårt hus, tillbehören kan varieras i det oändliga, här en variant med spenat och vitlök. 4 personer Här serverad[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seMakrill är en nyttig fisk som vi ofta återvänder till, vi gillar den knaprigt stekt med smakrika tillbehör att det dessutom går fort gör ju inte saken sämre.[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seMakrill tillhör Sylvias favorit, här har jag klätt på den panering och stekt den riktigt knaprig i olja. 4 personer 400 gr. Makrillfilé jag valde idag en fryst[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seOskar hjälper mig att filéa Det är nu tid för färsk svensk makrill, så passa på att köp en god och nyttig fisk som dessutom är lätt att laga. Extra viktigt[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seMakrill är en nyttig fisk som vi ofta återvänder till, vi gillar den knaprigt stekt med smakrika tillbehör att det dessutom går fort gör ju inte saken sämre.[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seGod och nyttig mat med smak av medelhavet Ingredienser 4 personer: 1 pkt. makrillfilé à 400 gr kolla att den är msc märkt 200 gr spenat det finns bladspenat i[...]
Källa: matpafotbollsvagen.blogspot.seDen röda bortre byggnaden på bilden är restaurangen. Andra helgen i augusti tillbringade vi på Tjörn. Vi bodde i Skärhamn men åkte även runt på Tjörn, gud så[...]
Källa: nylagat.blogspot.seNu är makrillfisket i full gång här på västkusten. Sambon var ute häromdagen och fiskade och fick med sig ett gäng makrillar hem. Just nu smakar makrillarna[...]
Källa: matochodla.blogspot.seIgår var Jonny ute och fiskade och fick ett gäng med makrillar som vi såklart genast stekte upp. Jag kokte färskpotatis till och gjorde en dillsås och kokade[...]
Källa: matochodla.blogspot.seVi fick några makrillar sist vi var ute och fiskade och dom tillagade vi idag. Jag kryddade filéerna med kryddblandningen " Fiskelycka " och flingsalt och[...]
Källa: matochodla.blogspot.seEtt recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Enkelt recept, men väldigt gott! Det behöver inte vara så avancerat för att det ska vara gott! 4[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 4 makrillfiléer, med skinn 1 msk olivolja lite smör Dilltäcke: 3 msk Kalles kaviar 3 msk hackad dill 1 msk färsk pepparrot,[...]
Källa: recept.nuIngredienser 2 st makrill , hela salt och peppar smör , till formen 2 st ägg 2 dl grädde 250 gram spenat muskot, färskriven Till servering 1 st citron(er)[...]
Källa: tasteline.com