Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 10 recept
Otroligt saftiga småbröd utan spannmål, mjölk och ägg. Rörs ihop på någon minut och resultatet är OTROLIGT saftigt bröd. Tänk på att låta bröden svalna HELT[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.seJag tror mig ju alltid att ha hittat det bästa receptet på bullar eller bröd haha. Då jag bara älskar nybakat så är jag ju inte speciellt kräsen om man säger[...]
Källa: anettan.blogspot.seÄkta källarfranska ska jäsas i en källare, men eftersom jag inte har någon fick mina jäsa i köket och jag tror att det fungerade lika bra. Goda, saftiga och[...]
Källa: glutenfriagodsaker.blogspot.seBullarna smakar bäst nybakade. Annars fryser du dem direkt och tinar i ugnen på 200 grader. Undvik att tina i mikron! Ingredienser till 24 stycken 50 g jäst 5[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seHej! Nu blir det nya bullar här på bloggen när jag kommer in och skriver lite på Cristoffers blogg om mitt bakande. Jag skulle väl vilja påstå att det numera[...]
Källa: stockmansbrod.blogspot.seHittade ett recept på källarfranska som jag tyckte såg gott ut. Här kommer receptet Källarfranska 25 g jäst 5 dl vatten, fingervarmt 2 msk rapsolja 2 tsk salt[...]
Källa: vxlhaxanfranorrland.blogspot.seGofrulle (och första imman på fönstret när kylan kom) Dagen efter kvällen kändes allt så extra tomt och tyst här. Till råga på allt hade jag fått hjälp med[...]
Källa: missmeistersmat.blogspot.se1 påse mjöl, 2 kg, vetemjöl eller annan mjölblandning efter tycke 50 gram jäst, färsk 1 msk socker 1 tsk salt 100 gram smör, margarin 1,2 liter mjölk[...]
Källa: systrarnasgodaste.blogspot.seIngredienser till 24 stycken: 10 g jäst 6 dl kallt vatten 1 dl surdegsgrund (råg) 15 dl vetemjöl (helst special) 1 msk salt Gör så här: Rör ut jästen i lite[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seNu på morgonen har vi bakat källarfranska, eller ja, jobbet gjordes ju igår så i morse sattes ju dom endast in i ugnen. Jag verkligen älskar kalljäst bröd, det[...]
Källa: hallonblabar.blogspot.se