Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 9 recept
Antal portioner: 4 Ingredienser 1,2 kg kalvbog 1 gul lök 1 morot 1 bit rotselleri 1 lagerblad 1 kvist timjan 1 knippa färsk dill 1 dl vatten 2 msk matättika[...]
Källa: recept.nuMera i serien av rätter jag aldrig lagat: dillkött. Dillkött är väl något av en svensk klassiker? När jag var liten fanns det ungefär ett tillfälle när vi åt[...]
Källa: bakformen.blogspot.seÅh, älskade klassiker som väcker smaklökarna till liv. Jag åt det här hos mamma och pappa förra veckan och sen dess har jag suktat. Idag bjöds det på dillkött[...]
Källa: sarasdelikatesser.blogspot.seDenna helgen har inte blivit riktigt som vi hade planerat, men vi kom oss igenom den ändå. I går var det barnkalas för ett gäng kalassugna 4-åringar och de[...]
Källa: vanillaskykitchen.blogspot.seNär min mamma kokade dillkött (eller dillfrikassé som samma gryta hette), då var den rätten vardagsmat. Traditonell svensk husmanskost blir mer och mer[...]
Källa: favoritrecept.blogspot.seDILLKÖTT Kokt mat är gott som omväxling. Dillkött, t ex, lagar man på bringa, bog eller rygg av kalv - alltså de billigare delarna. Det är praktiskt att koka[...]
Källa: mat-adoran.blogspot.comAntal portioner: 4 Färdigt på: 1h 10 min Ingredienser 0.5 kg kalvhögrev 2 st palsternackor 3 st morötter 1 liten bit rotselleri 1 st lök 5 st lagerblad 10 st[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser ca 1,2 kg kycklingdelar 1-2 tärningar hönsbuljong vatten 1 morot, i bitar 1 lagerblad 1 liten gul lök ca 10 svartpepparkorn[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 8 Ingredienser 1.5 kg benfri kalvbog (grovtrådigt kött) eller lammkött utan ben 1.5 l vatten 1.5 tsk salt 1 st morot 1 st purjolök, den vita[...]
Källa: recept.nu