Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 51 recept
Ingredienser Dag 1 2 dl ljummet vatten 2.5 dl Vetemjöl 1 msk flytande honung Dag 3 1 dl ljummet vatten 1.5 dl Vetemjöl Dag 4 1 dl ljummet vatten 1.5 dl[...]
Källa: recept.seHej husmor. Idag har jag satt min livs första surdeg! Det är till ett av bröden vi ska baka i skolan nästa vecka så jag hoppas verkligen den blir bra... Men[...]
Källa: annasmatkoll.blogspot.seAlla har väl nybörjartur ibland? Jag antog jag haft det, för brödet blev så gott! Så jag bestämde mig för att göra ett försök till. Surdegen bubblade dock[...]
Källa: bakformen.blogspot.seKring flytten med allt vad det innebär var det ingen som orkade baka här hemma, utan vi fick äta köpebröd. För det mesta köpte vi Saltå kvarns bröd som[...]
Källa: ekovardag.blogspot.seNu så kommer ni äntligen att få se resultatet av min surdeg som jag först inte trodde skulle bli något smaskigt bröd av, MEN jag hade fel. Den mystiska degen[...]
Källa: emmixad.blogspot.seMin lilla surdeg har kommit till sin fjärde dag i livet & det är dags att mata den igen :0) Surdeg dag 4: 1 1/2 dl ekologiskt vetemjöl 1 dl ljummet vatten[...]
Källa: emmixad.blogspot.seSå där ja, det är dag tre & min lilla surdeg har kommit igång & börjat jäsa. Än så länge ser det mycket lovande ut & så är det också dags att mata[...]
Källa: emmixad.blogspot.seNu så har jag kavlat upp ärmarna än en gång & gett mig på projekt surdeg. Jag har inte riktigt lyckats tidigare så jag känner mig nu redo att fortsätta[...]
Källa: emmixad.blogspot.seJag har länge tänkt baka surdegsbröd, men med ett misslyckande i bagaget, har det tyvärr inte blivit något mer försök, förrän nu.... Jag bloggade runt och så[...]
Källa: gourmetmorsan.blogspot.seHär kommer recept på surdegen jag använde bl.a. till surdegslimpor . Surdeg Dag1 1 dl vatten, ca 40 grader 1 dl grovt rågmjöl Blanda vatten och mjöl i en[...]
Källa: mat-ro.blogspot.seSurdegen är bra för brödets struktur, smak och hållbarhet. Färdigt på 3 dagar Ingredienser Dag 1: 2.5 dl rågmjöl 2 dl vatten Dag 3: 1 dl rågmjöl 1 dl vatten[...]
Källa: minstorafetamatblogg.blogspot.seIngredienser: Dag 1, kväll: 1 dl rågsurdegsgrund 3 dl ljummet vatten 180 g rågmjöl (cirka 3 dl) 4 dl Saltå 4-kornsblandning 6 dl vatten Att göra: Blanda[...]
Källa: mitt-stora-koksaventyr.blogspot.seLite längre fram i denna veckan har jag tänkt att baka bröd på surdeg av vete. Här får du nu ett recept på en vetesurdegsgrund som är enkel att lyckas med. Så[...]
Källa: nylagat.blogspot.seTänkte ge er recept på rågsurdeg - denna surdeg behöver ni om ni vill baka mina frukostfrallor med solrosfrön. Det tar 4 dagar innan surdegen är klar. Så här[...]
Källa: nylagat.blogspot.seJag älskar surdeg. Jag älskar doften av surdeg, smaken av surdeg och hur den ändrar utseende dag för dag. Surdeg är helt fantastisk. Den kan göra underverk.[...]
Källa: sottsaltochsurdeg.blogspot.se