Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept
Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!
Hittad 11 recept
Åter igen lite uppehåll på bloggen för favoritsysselsättningen... skidor! Love it, love it, love it. Denna gång St Anton med omgivningar och första gången i[...]
Källa: minamatminnen.blogspot.frDetta är en snabb och jätte god middagsrätt. Du behöver: Kycklingfilé Tomater Tomat & chilli pure vitlök färsk fullkornspasta 0,5 dl vatten Marinad: 2 dl[...]
Källa: matfamiljen.blogspot.seIdag blir det majskyckling till middag. Det går lika bra med vanlig färsk kyckling, men majskyckling ger extra guldkant! 4 portioner 1 färsk kyckling saften av[...]
Källa: nassenbarbro.blogspot.seEtt recept ur boken Nya Annas Mat av Anna Bergenström. Blev lite besviken, det såg mycket godare ut på bilden än vad det faktiskt var. Men visst, det var helt[...]
Källa: mat365.blogspot.seAntal portioner: 4 Ingredienser 1 kyckling 4 gula lökar 3 stora lime eller citroner 1/2 tsk svartpeppar 1 krm kajennpeppar 1 tsk salt 1 msk jordnötsolja 1-2[...]
Källa: recept.nuAntal portioner: 4 Ingredienser 4 st kycklinglår Marinad: 3 dl tomatjuice saft av 1 citron 2 msk rapsolja 1 tsk salt 1 tsk paprikapulver 2 klyftor vitlök,[...]
Källa: recept.nuFör att fortsätta på det indiska temat kommer här en marinerad kyckling, ganska precis den som är på bild i föregående inlägg. Ett tips är att ha i lite[...]
Källa: spralligast.blogspot.se1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser Kyckling 700 gram kycklingfilé, tinad, tvådelad 4 msk japansk soja 2 msk rapsolja 1 krm[...]
Källa: tasteline.comFör att fortsätta på det indiska temat kommer här en marinerad kyckling, ganska precis den som är på bild i föregående inlägg. Ett tips är att ha i lite chili-[...]
Källa: spralligast.blogspot.seDet här är en höjdare och en maträtt som kan förberedas i god tid, då den ska serveras kall. Receptet kommer från min vän Lotta. Marinerad kyckling och[...]
Källa: gourmetsallskapet.blogspot.comHittade en gammal handskriven receptbok som jag gjort i slutet av 80-talet, eventuellt i början av 90-talet. Där finns detta recept som jag tror kommer från en[...]
Källa: gourmetsallskapet.blogspot.com