lammlägg per morberg | gulaschsoppa per morberg | kräftströmming morberg | rättikagratäng halv åtta hos mig | grönkålssoppa per morberg | gulaschsoppa köttfärs per morberg | gulasch per morberg
Inloggning

Logga in för att recept999 för att spara dina favoritrecept

Om du ej har registrerat dig ännu, registrera nu!

Glömt lösenord?

Diverse

Hittad 100 recept

INKLUDERAR...

INKLUDERAR EJ...

SVÅRIGHETSGRAD

SAJTER & BLOGGAR

Sjömansbiff a la Mannerström...

Sjömansbiff a la Mannerström...

Snön har lagt sig i lilla Växjö och vi har krypit ner under filten i soffan och plöjt igenom en massa bra filmer... bl a Australia. Denna underbara film med[...]


Jordgubbssmoothie med turkisk yoghurt och vanilj

Jordgubbssmoothie med turkisk yoghurt och vanilj

Jag gillar verkligen smoothies! Just nu är det turkisk yoghurt som gäller som bas. Det är krämigt, syrligt och mättande. Tillsammans med frukter och bär,[...]

Råbiff

Råbiff

På Lilltäppan har vi inget emot att äta rött kött, ja alltså, av typen blodiga biffar. En oxfilé, en biff eller en entrecote ska enligt oss inte ätas[...]

Piroger

Piroger

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 port. Ingredienser Deg 4 dl mjölk 1 tsk salt äggula(or) , till pensling 800 gram vetemjöl 0,25 paket jäst[...]

Minestrone på mitt sätt - eller

Minestrone på mitt sätt - eller "Alltmöjligtsoppa" som Lilla I säger

Brukar ni se på Mästerkocken på TV? Det brukar jag göra. Faktiskt ett av de få matlagningsprogram som jag brukar titta på. Jag har fullt upp med att laga mat[...]

Pepparkaksdeg

Pepparkaksdeg

Gjorde förra veckan pepparkaksdeg och jag brukar göra Leif Mannerström pepparkaksdeg då jag tycker den blir väldigt god och lätt att kavla ut. Nu ligger den i[...]

Pestopasta à la Lchf

Pestopasta à la Lchf

Krämig pestopasta är en storfavorit här hemma och nu när vi undviker pasta testade jag att använda vitkålspasta istället för vanlig pasta och det blev faktiskt[...]

Måste testas!

Hittade ett knäckrecept här som jag bara var tvungen att testa och det är förmodligen den godaste knäcken jag någonsin smakat! Citronknäck med pist agenötter[...]

Källa: boulangeriet.blogspot.se
Utveckla dig själv som kock, låt dig inspireras[...]

I århundraden, ja till och med årtusenden har fisk här i norden varit något av det väsentligaste vi omgett oss med vid matbordet. Det var mat man relativt[...]

Källa: christiansrecept.blogspot.se
Att koka fond!

Efter en hel del påpekanden och förfrågningar om jag kunde skriva ut hur en fond eller buljong skall kokas, hur den på det riktiga sättet skall göras, då så[...]

Källa: christiansrecept.blogspot.se
Köttfärsjärpar med gurksallad

Ni som följt min blogg har troligtvis noterat min kärlek till det svenska köket. Här kommer ett underbart recept på köttfärsjärpar signerat Mr. Husmanskonst,[...]

Källa: christoferskok.blogspot.se
Grönmögelostspäckad älgfilé med Boulangere[...]

Man skulle kunna tro att det är köttet, som har huvudrollen här, men det är såsen. Den är gudomlig och ljuvlig. Grönmögelostspäckad älgfilé - 5-6 port 1 stor[...]

Källa: dalmatianmom.blogspot.se
Kycklingroulader a la Leif Mannerström

Har ni sett reklamen för tunnskivad kycklingfilé med Herr Mannerström? Varje gång har jag tänkt att mmm ser gottigt ut, borde göras! Nu är dom gjorda!! 1 frp[...]

Källa: frokennilssonskok.blogspot.se

Copyright 2018 ® - Kontakt